Nóż szefa kuchni dla dzieci Zwilling Twinny
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Smakowite Dino-szaszłyki
Smakowite Dino-szaszłyki
Czas:
25 min
Porcje
2
Składniki
- 1 mała żółta papryka
- 1 mała marchewka
- 50 g ogórka
- 2 pomidorki koktajlowe
- 2 kromki chleba tostowego, np. razowego lub żytniego
- 40 g serka śmietankowego
- ¼ pęczka szczypiorku
- 1 plaster sera typu Emmental
- 40 g chudej wędliny np. z indyka
Przygotowanie
- Umyj i oczyść warzywa, w razie potrzeby usuń skórkę i pokrój na mniejsze kawałki. Pomidory przetnij na pół.
- Rozłóż serek śmietankowy na kromkach chleba. Szczypiorek umyj, osusz i pokrój nożyczkami uniwersalnymi ZWILLING lub nożem dziecięcym ZWILLING TWINNY.
- Posyp szczypiorkiem przygotowaną wcześniej kromkę chleba z serkiem.
- Na drugą kromkę chleba połóż wędlinę.
- Kromki chleba przetnij na pół i nałoży na nie plasterki sera. Następnie ponownie przetnij je na pół, tworząc kwadraty.
- Ułóż kwadraty na drewnianych szpikulcach naprzemiennie z pokrojonymi warzywami i umieść je w pudełku śniadaniowym z serii ZWILLING FRESH & SAVE DINOS.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy