Toster duży z podgrzewaczem do bułek Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Kanapka klubowa Zwilling
Kanapka klubowa Zwilling
Czas:
30 min
Porcje
6
Składniki
- Sałata rzymska
- 3 pomidory
- 100 g ogórka zielonego
- 3 jajka na twardo
- 6 filetów z piersi kurczaka (po ok. 125 g)
- 1 gałązka rozmarynu
- 3 łyżki stołowe oleju rzepakowego
- 12 kromek tostów pszennych
- 150 g serka śmietankowego
- 3 łyżeczki musztardy
- 6 ogórków korniszonowych
- Sól, pieprz
Przygotowanie
- Warzywa dokładnie umyj i osusz. Pomidory i ogórki zielone pokrój w plasterki. Jajka ugotuj na twardo i odstaw do ostygnięcia. Następnie obierz je i pokrój w plastry.
- Ogórki korniszonowe pokrój w drobną kostkę i wymieszaj je z serkiem śmietankowym. Dodaj sól, pieprz i musztardę do smaku.
- Filety z piersi kurczaka umyj, osusz, dopraw solą i pieprzem. Rozgrzej olej na patelni. Podsmaż mięso z obydwu stron z dodatkiem świeżego rozmarynu.
- 4 tosty umieść w dużym tosterze z serii Zwilling Enfinigy. Ustaw regulację na 3 i włącz toster. Po podpieczeniu, to samo zrób z pozostałymi tostami.
- 6 tostów posmaruj z jednej strony przygotowaną wcześniej pastą z serka śmietankowego i ogórka. Na tak przygotowane kanapki połóż w kolejności: liście sałaty, podsmażone filety z piersi kurczaka, pokrojone jajka, plastry pomidora, plastry ogórka i na koniec pozostałe tosty.
- Tak przygotowane kanapki klubowe Zwilling można spożyć od razu lub przełożyć do pojemników próżniowych z serii Zwilling Fresh & Save i zabrać ze sobą na wycieczkę.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy