Noże do wędlin

Noże do wędlin umożliwiają idealne pokrojenie i podanie wspaniałych wędlin. Wybierz noże Zwilling!
1 - 24 / 31 wyników
  • Nóż do wędlin Ballarini Tevere
    Ballarini Tevere

    Nóż do wędlin Ballarini Tevere

    Rating
    Cena 149,00 zł
  • Nóż do wędlin Ballarini Tanaro - 16 cm
    Ballarini Tanaro

    Nóż do wędlin Ballarini Tanaro

    Rating
    Cena 119,00 zł
  • Nóż do wędlin Ballarini Brenta - 16 cm
    Ballarini Brenta

    Nóż do wędlin Ballarini Brenta

    Rating
    Cena 96,99 zł
  • -164,90 zł Nóż do wędlin Zwilling Takumi - 23 cm
    Zwilling Takumi

    Nóż do wędlin Zwilling Takumi

    Rating
    Cena podstawowa 1 649,00 zł Cena 1 484,10 zł
  • -50,00 zł Nóż do wędlin Zwilling Kanren - 23 cm
    Zwilling Kanren

    Nóż do wędlin Zwilling Kanren

    Rating
    Cena podstawowa 1 349,00 zł Cena 1 299,00 zł
  • -46,90 zł Nóż do wędlin Zwilling Pro - 20 cm
    Zwilling Pro

    Nóż do wędlin Zwilling Pro

    Rating
    Cena podstawowa 469,00 zł Cena 422,10 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Pro - 26 cm
    Zwilling Pro

    Nóż do wędlin Zwilling Pro

    Rating
    Cena 549,00 zł
  • Widelec do mięsa Zwilling Pro - 18 cm
    Zwilling Pro

    Widelec do mięsa Zwilling Pro

    Rating
    Cena 439,00 zł
  • -80,90 zł Zestaw - nóż i widelec do mięs Zwilling Pro
    Zwilling Pro

    Zestaw - nóż i widelec do mięs Zwilling Pro

    Rating
    Cena podstawowa 809,00 zł Cena 728,10 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Twin Fin II
    Zwilling Twin Fin II

    Nóż do wędlin Zwilling Twin Fin II

    Rating
    Cena 599,00 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Professional S - 16 cm
    Zwilling Professional S

    Nóż do wędlin Zwilling Professional S

    Rating
    Cena 389,00 zł
  • Nóż do łososia Zwilling Professional S - 31 cm
    Zwilling Professional S

    Nóż do łososia Zwilling Professional S

    Rating
    Cena 599,00 zł
  • Widelec do mięsa Zwilling Professional S - 18 cm
    Zwilling Professional S

    Widelec do mięsa Zwilling Professional S

    Rating
    Cena 439,00 zł
  • -80,90 zł Nóż i widelec do mięs Zwilling Professional S
    Zwilling Professional S

    Nóż i widelec do mięs Zwilling Professional S

    Rating
    Cena podstawowa 809,00 zł Cena 728,10 zł
  • Nóż do filetowania Zwilling Diplôme - 18 cm
    Zwilling Diplôme

    Nóż do filetowania Zwilling Diplôme

    Rating
    Cena 749,00 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Diplôme - 24 cm
    Zwilling Diplôme

    Nóż do wędlin Zwilling Diplôme

    Rating
    Cena 849,00 zł
  • -41,90 zł Nóż do wędlin Zwilling Pure - 20 cm
    Zwilling Pure

    Nóż do wędlin Zwilling Pure

    Rating
    Cena podstawowa 419,00 zł Cena 377,10 zł
  • -38,90 zł Nóż do wędlin Zwilling Four Star - 20 cm
    Zwilling Four Star

    Nóż do wędlin Zwilling Four Star

    Rating
    Cena podstawowa 389,00 zł Cena 350,10 zł
  • Nóż do wędlin z rowkami Zwilling Four Star - 26 cm
    Zwilling Four Star

    Nóż do wędlin z rowkami Zwilling Four Star

    Rating
    Cena 549,00 zł
  • Nóż do łososia Zwilling Four Star - 31 cm
    Zwilling Four Star

    Nóż do łososia Zwilling Four Star

    Rating
    Cena 549,00 zł
  • Widelec do mięsa Zwilling Four Star - 18 cm
    Zwilling Four Star

    Widelec do mięsa Zwilling Four Star

    Rating
    Cena 419,00 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Gourmet - 16 cm
    Zwilling Gourmet

    Nóż do wędlin Zwilling Gourmet

    Rating
    Cena 199,00 zł
  • Nóż do wędlin Zwilling Twin Chef - 16 cm
    Zwilling Twin Chef

    Nóż do wędlin Zwilling Twin Chef

    Rating
    Cena 219,00 zł

Noże do wędlin

Masz regularnie na widelcu ryby i mięso? Do tego potrzebne są również odpowiednie noże, do profesjonalnego przygotowania dokładnie tych pokarmów. W sklepie internetowym ZWILLING znajdziesz noże do ryb, mięsa i specjalne noże do szynki, które mogą Ci się przydać zarówno podczas przygotowywania, jak i podawania. Noże firmy ZWILLING oraz naszych marek BALLARINI i MIYABI zapewniają duży wybór w tym segmencie. Dowiedz się, które noże do mięsa i ryb są odpowiednie do Twoich celów i dlaczego.

 

Nie ryba, nie mięso? Nie pracuj z niewłaściwym nożem!

 

Nie bez powodu mamy dla Ciebie tak duży wybór wysokiej jakości noży w naszym sklepie. Każdy z tych noży ma swój specjalny obszar zastosowania. I dobrze! Kto by pomyślał o filetowaniu łososia nożem do steków? Z drugiej strony dostępne są również nasze noże uniwersalne, które bardzo dobrze sprawdzą się w wielu różnych obszarach prac kuchennych. Ważne jest, aby nie używać niewłaściwego noża do naprawdę wymagających prac kuchennych. Dlatego mamy dla Ciebie odpowiednie noże do mięsa i ryb, które teraz poznasz lepiej.

Nóż do szynki - prawdziwy specjalista: jeśli chcesz kroić soczystą szynkę, a nie byle jakie mięso, nóż do szynki ZWILLING to dobry wybór dla Ciebie. Charakteryzuje się długim ostrzem z wyżłobieniami, które zapobiegają przywieraniu krojonego jedzenia do ostrza. Nóż do szynki może być również używany jako nóż do łososia.

 

Cechy szczególne noży do mięsa

 

Jeśli chcesz przygotować i podać smaczną pieczeń, kurczaka lub podobne potrawy z twardego mięsa, zalecamy wykonanie tego za pomocą odpowiedniego noża do mięsa. Nasze noże są przeznaczone właśnie do krojenia drobnych plastrów mięsa. Ostre ostrze i optymalnie wyważona obsługa naszych noży do mięsa zapewniają precyzyjne krojenie drobnych kawałków bez zmęczenia nawet przez długi okres użytkowania.

 

A może nóż do ryb?

 

W wielu przypadkach to, co działa w przypadku mięsa, nie musi być złe dla ryb. Proste ostrza oraz uchwyt, dzięki któremu nóż wygodnie leży w dłoni, to ważne składniki dobrego noża do mięsa i ryb.

 

Specjalne noże do ryb firmy ZWILLING

 

Być może specjalizujesz się w przygotowywaniu ryb. Drobne mięso rybne, które trzeba pokroić na bardzo cienkie plasterki - na przykład w kuchni sushi - można przygotować jeszcze lepiej za pomocą szczególnie cienkiego ostrza do tyb. W naszym sklepie znajdziesz na przykład odpowiednie noże do łososia, ale dzięki naszym japońskim nożom możesz realizować swoją pasję bardziej niż zawodowo.

 

Noże do mięsa i ryb z Japonii

 

Jesteśmy już w szczególnie interesującej kategorii produktowej. Nasza oferta japońskich noży pochodzi z Seki, jednego z najważniejszych i najbardziej znanych miejsc do produkcji superostrych japońskich noży na całym świecie. Stąd pochodzą noże naszej marki MIYABI, dzięki którym możemy zaoferować Państwu ostrza dalekowschodnie o indywidualnym designie damasceńskim oraz bardzo wysokim stopniu twardości i ostrości do obróbki mięsa i ryb.