Ładowanie...
-
-
-100,00 złZwilling Kanren
Nóż do wędlin
Cena podstawowa 1 399,00 zł Cena 1 299,00 złNajniższa cena: 1 039,20 zł +259,80 zł -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-20,00 złZwilling Now S
Nóż do wędlin
Cena podstawowa 149,00 zł Cena 129,00 złNajniższa cena: 149,00 zł -20,00 zł -
-
-
-
-
Noże do wędlin
Masz regularnie na widelcu ryby i mięso? Do tego potrzebne są również odpowiednie noże, do profesjonalnego przygotowania dokładnie tych pokarmów. W sklepie internetowym ZWILLING znajdziesz noże do ryb, mięsa i specjalne noże do szynki, które mogą Ci się przydać zarówno podczas przygotowywania, jak i podawania. Noże firmy ZWILLING oraz naszych marek BALLARINI i MIYABI zapewniają duży wybór w tym segmencie. Dowiedz się, które noże do mięsa i ryb są odpowiednie do Twoich celów i dlaczego.
Nie ryba, nie mięso? Nie pracuj z niewłaściwym nożem!
Nie bez powodu mamy dla Ciebie tak duży wybór wysokiej jakości noży w naszym sklepie. Każdy z tych noży ma swój specjalny obszar zastosowania. I dobrze! Kto by pomyślał o filetowaniu łososia nożem do steków? Z drugiej strony dostępne są również nasze noże uniwersalne, które bardzo dobrze sprawdzą się w wielu różnych obszarach prac kuchennych. Ważne jest, aby nie używać niewłaściwego noża do naprawdę wymagających prac kuchennych. Dlatego mamy dla Ciebie odpowiednie noże do mięsa i ryb, które teraz poznasz lepiej.
Nóż do szynki - prawdziwy specjalista: jeśli chcesz kroić soczystą szynkę, a nie byle jakie mięso, nóż do szynki ZWILLING to dobry wybór dla Ciebie. Charakteryzuje się długim ostrzem z wyżłobieniami, które zapobiegają przywieraniu krojonego jedzenia do ostrza. Nóż do szynki może być również używany jako nóż do łososia.
Cechy szczególne noży do mięsa
Jeśli chcesz przygotować i podać smaczną pieczeń, kurczaka lub podobne potrawy z twardego mięsa, zalecamy wykonanie tego za pomocą odpowiedniego noża do mięsa. Nasze noże są przeznaczone właśnie do krojenia drobnych plastrów mięsa. Ostre ostrze i optymalnie wyważona obsługa naszych noży do mięsa zapewniają precyzyjne krojenie drobnych kawałków bez zmęczenia nawet przez długi okres użytkowania.
A może nóż do ryb?
W wielu przypadkach to, co działa w przypadku mięsa, nie musi być złe dla ryb. Proste ostrza oraz uchwyt, dzięki któremu nóż wygodnie leży w dłoni, to ważne składniki dobrego noża do mięsa i ryb.
Specjalne noże do ryb firmy ZWILLING
Być może specjalizujesz się w przygotowywaniu ryb. Drobne mięso rybne, które trzeba pokroić na bardzo cienkie plasterki - na przykład w kuchni sushi - można przygotować jeszcze lepiej za pomocą szczególnie cienkiego ostrza do tyb. W naszym sklepie znajdziesz na przykład odpowiednie noże do łososia, ale dzięki naszym japońskim nożom możesz realizować swoją pasję bardziej niż zawodowo.
Noże do mięsa i ryb z Japonii
Jesteśmy już w szczególnie interesującej kategorii produktowej. Nasza oferta japońskich noży pochodzi z Seki, jednego z najważniejszych i najbardziej znanych miejsc do produkcji superostrych japońskich noży na całym świecie. Stąd pochodzą noże naszej marki MIYABI, dzięki którym możemy zaoferować Państwu ostrza dalekowschodnie o indywidualnym designie damasceńskim oraz bardzo wysokim stopniu twardości i ostrości do obróbki mięsa i ryb.