Ładowanie...

Nożem do wędlin ZWILLING® Gourmet bez cienia wysiłku pokroją Państwo każde mięso. Plastry, paski czy kostka – dla tego 16 – centymetrowego ostrza wykonanego z najwyższej jakości stali nierdzewnej nie ma to najmniejszego znaczenia. Dzięki temu niezwykłemu pomocnikowi łatwo i szybko wyczarują Państwo najsmaczniejsze potrawy mięsne, rozpieszczając tym samym swoich najbliższych.
Ostre ostrza noży ZWILLING® Gourmet wykute zostały z jednego kawałka specjalnej stali, hartowanej technologią FRIODUR®. To oraz zrównoważone połączenie węgla i chromu czyni je niezwykle trwałymi, elastycznymi oraz nadaje wyjątkowych właściwości tnących
Potrójnie nitowane uchwyty noży ZWILLING® zostały wygodnie uformowane i wykonane z eleganckiego, czarnego tworzywa sztucznego. Dzięki temu doskonale sprawdzają się one nawet przy wielogodzinnej pracy i doskonale leżą w dłoni. Z tym lekkim, ale jednocześnie trwałym i odpornym nożem każda przygotowana przez Państwa kolacja zachwyci nawet najbardziej wymagających gości.
| Długość ostrza: | 16 cm | 20 cm |
| Długość uchwytu: | 11.5 cm | 11 cm |
| Szerokość ostrza: | 0.2 cm | 0.2 cm |
| Szerokość uchwytu: | 2 cm | 1.9 cm |
| Wysokość: | 3 cm | 3 cm |
| Masa: | 0.12 kg | 0.14 kg |

Noże ZWILLING Gourmet to noże najwyższej jakości „Made in Germany”, dzięki czemu na wiele lat zagoszczą w Twoim gospodarstwie domowym Wykonane w Solingen ostrza są jednocześnie stabilne i elastyczne, kute z odpornej na korozję wyjątkowej stali, specjalnie hartowanej w celu utrzymania ostrych krawędzi i najlepszych właściwości. Ergonomiczne uchwyty z tworzywa sztucznego z trzema nitami z laserowo wykonanym logo ZWILLING na środkowym nicie zapewniają bezpieczne i niemęczące uzytkowanie.
ZOBACZ WIĘCEJ PRODUKTÓW
Bardzo ostre ostrza noży wykonane z nierdzewnej, hartowanej specjalnej stali są szczególnie wytrzymałe.
Dobrze leżą w dłoni, nawet gdy trzeba kroić duże ilości warzyw, siekać duże ilości ziół lub przygotować sałatkę dla wielu osób.
Wyprodukowane w jakości ZWILLING: noże serii Gourmet wykonane są ze specjalnej stali, gwarantując stabilną pracę i odporność na korozję.
Noże należy czyścić ręcznie letnią wodą, łagodnym detergentem i niepowodującą zarysowań ściereczką lub gąbką. Noże wykonane ze specjalnego stopu stali można myć w zmywarce.


Nawet najlepsze noże tracą z czasem swą ostrość. Ale powtórne naostrzenie ich jest niezwykle łatwe: wystarczy odpowiednie narzędzie i świadomość, jak się nim prawidłowo posługiwać.

Tak, jak zróżnicowane są produkty, tak różnorodny jest wybór noży. Przedstawiamy Państwu przegląd najróżniejszych wariantów noży wraz z ich zastosowaniem.
ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT
ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!
ZOBACZ WIĘCEJ