Nóż szefa kuchni dla dzieci Zwilling Twinny
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Woda pomarańczowa
Woda pomarańczowa
Czas:
20 min
Porcje
4
Składniki
- 60 g jagód / borówek
- 1 pomarańcza
- 3 gałązki mięty
- Woda niegazowana / gazowana
Przygotowanie
- Umyj jagody (lub borówki). Większe przekrój na pół za pomocą noża, np. dziecięcego z serii ZWILLING TWINNY. Pomarańcze sparz gorącą wodą, osusz ją, przekrój na pół, następnie pokrój w plasterki lub ósemki. Opłucz liście mięty i osusz je.
- Jagody, plastry (lub ósemki) pomarańczy i miętę włóż do dzbanka, np. z serii ZWILLING SORRENTO. Wlewaj wodę, aż dzbanek będzie pełny.
- Pozostaw wodę o smaku pomarańczowym na co najmniej 1 godzinę w lodówce. Podawaj w szklankach lub napełnij butelkę do zabrania ze sobą np. z serii ZWILLING DINOS.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy