Toster duży z podgrzewaczem do bułek Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Zdrowe hot dogi w kształcie samochodu wyścigowego
Zdrowe hot dogi w kształcie samochodu wyścigowego
Czas:
30 min
Porcje
4
Składniki
- 3 duże ogórki kiszone
- 12 pomidorków koktajlowych
- 4 kiełbaski
- 4 bułki do hot dogów
- 8 liści sałaty rzymskiej / masłowej lub ludowej
- 4 łyżki ketchupu
- 4 łyżki majonezu
Dodatkowo:
- 8 długich drewnianych szpikulców/wykałaczek
- 1 para nożyczek kuchennych
Przygotowanie
- Ogórki pokrój na 18 plasterków. Umyj pomidorki koktajlowe i przekrój 8 z nich na pół. Drewniane szpikulce przetnij nożyczkami na pół. Całe pomidorki koktajlowe wbij na 4 patyczki, na nie nałóż po plasterku ogórka. Umyj liście sałaty i osusz je.
- Ugotuj kiełbaski w garnku z gorącą wodą. Podpiecz bułki do hot dogów w dużym tosterze z serii Zwilling Enfinigy.
- Bułki przekrój wzdłuż na pół i posmaruj je keczupem z jednej strony i majonezem z drugiej. Dodaj sałatę. Kiełbaski przetnij wzdłuż na pół i połóż je na dolnych połówkach bułek. Przykryj pozostałymi kawałkami bułek.
- Umieść drewniane szpikulce z przodu i jeden z tyłu bułek. Na każdy szaszłyk nabij 1 plasterek ogórka i pół pomidorka koktajlowego. Umieść szpikulec z całym pomidorkiem koktajlowym z tyłu kanapki (stwórz tym samym kierowcę samochodu). Połóż plasterek ogórka podzielony na pół jako kierownicę. Zjedz hot dogi od razu po ich przygotowaniu.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy