Kamień do ostrzenia Miyabi 5000
  • Kamień do ostrzenia Miyabi 5000
Kamień do ostrzenia Miyabi 5000

Miyabi Kamień do ostrzenia 5000

34536-005-0
1 199,00 zł
rating (0)
Ostatnie sztuki w magazynie Wysyłka w ciągu 1-2 dni
Kamień do ostrzenia Miyabi 5000
Kamień do ostrzenia Miyabi 5000
1 199,00 zł

Utrzymaj swoje noże Miyabi zawsze w ostrej formie przy pomocy kamienia do ostrzenia #5000. Jest to syntetyczny kamień ceramiczny oparty na gamie Naniwa Chosera, która jest uważana za jedną z najlepszych na świecie i używana przez wielu znanych szefów kuchni.

Można również ostrzyć noże od innych producentów, ponieważ kamień nadaje się do wszystkich typów noży i materiałów z wyjątkiem ceramiki.

Kamień zużywa się powoli, więc możesz go stosować przez wiele lat. Dzięki swoim niewielkim wymiarom (21 x 7 x 2.5 cm) można go schować do szuflady lub szafki, aby zaoszczędzić miejsce.

Z pewnością będziesz zadowolony z posiadania noży zawsze wysokiej jakości, które można szybko przywrócić do nienagannego kształtu i stanu dzięki kamieniowi do ostrzenia Miyabi.

CECHY SZCZEGÓLNE

  • Osiąga optymalną ostrość
  • Ziarnistość 5000
  • Niezwykle niskie zużycie
  • Niezwykle szybki efekt szlifowania
  • Nadaje się do wszystkich typów noży i materiałów (z wyjątkiem ceramiki)

WYMIARY

Długość: 21 cm
Szerokość: 7 cm
Wysokość: 2.5 cm
Masa: 0.92 kg
Przeznaczenie
Do ostrzenia noży
Gwarancja
30 lat
Produkcja
Miyabi Japan

Produkty powiązane

  • 0
  • 1
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
ZWILLING

ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT

ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!

ZOBACZ WIĘCEJ


MIYABI

MIYABI - Z JAPOŃSKIEJ TWIERDZY NA CAŁY ŚWIAT

Miasto Seki jest japońskim centrum kowalstwa od XIV wieku - każdy, kto produkuje tutaj noże, rozumie ich rzemiosło: tak jak MIYABI, ponieważ niemiecka inżynieria spotyka się tutaj z japońskim rzemiosłem. W 42 dni i 100 krokach powstają noże, które lśnią doskonałą ostrością, precyzyjnym cięciem i długą żywotnością. Ich konstrukcja przypomina tradycyjne miecze samurskie. Daj się porwać do świata japońskich noży!

ZOBACZ WIĘCEJ