Drewniana deska do krojenia Miyabi - 35 cm
  • Drewniana deska do krojenia Miyabi - 35 cm
  • Drewniana deska do krojenia Miyabi
Drewniana deska do krojenia Miyabi - 35 cm
Drewniana deska do krojenia Miyabi - 35 cm Drewniana deska do krojenia Miyabi

Miyabi Drewniana deska do krojenia

Rozmiar
34535-200-0
509,00 zł
rating (0)
Dostępne Przybliżony czas dostawy: około 14 dni. Zapytaj o dostępność
Drewniana deska do krojenia Miyabi - 35 cm
Drewniana deska do krojenia Miyabi
509,00 zł

Deska do krojenia z drewna Hinoki jest idealną powierzchnią dla noży z serii Miyabi, ponieważ gwarantuje, że delikatne noże nie zostaną szybko zużyte i posłużą Ci w dobrym stanie jak najdłużej.

Hinoki to rodzaj drewna cyprysowego występującego tylko w Japonii. Jest bardzo lekkie, wyjątkowo sprężyste, a co za tym idzie niesamowicie trwałe. Jest również bardzo odporne na działanie wody i dlatego można go łatwo wyczyścić. Hinoki posiada jeszcze inną ogromną zaletę wyróżniającą ją na tle innych desek – drewno posiada naturalne właściwości antybakteryjne.

Deska do krojenia Hinoki występuje w dwóch rozmiarach: 35 cm x 20 cm x 3 cm oraz 40 cm x 25 cm x 3 cm. Wykonana jest z jednego kawałka drewna z zewnętrznej części pnia drzewa. W rezultacie płyta nie musi być sklejana jak inne drewniane deski do krojenia.

Dzięki desce do krojenia Hinoki możesz wygodnie kroić mięso, warzywa i inne produkty i mieć pewność, że Twoje noże Miyabi pozostaną ostre na długie lata.

CECHY SZCZEGÓLNE

  • Idealna deska do krojenia wykonana z drewna Hinoki
  • Doskonała twarda i mocna powierzchnia cięcia
  • Trwała

WYMIARY

Długość: 35 cm 40 cm
Szerokość: 20 cm 25 cm
Wysokość: 3 cm 3 cm
Masa: 0.87 kg 1.49 kg
Przeznaczenie
Do krojenia
Materiał
Drewno
Gwarancja
2 lata
Produkcja
Miyabi Japan

Produkty powiązane

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
    Kamień do ostrzenia Miyabi 5000

    Kamień do ostrzenia Miyabi 5000

    Rating
    Cena 1 289,00 zł
  • 1
MIYABI

MIYABI - Z JAPOŃSKIEJ TWIERDZY NA CAŁY ŚWIAT

Miasto Seki jest japońskim centrum kowalstwa od XIV wieku - każdy, kto produkuje tutaj noże, rozumie ich rzemiosło: tak jak MIYABI, ponieważ niemiecka inżynieria spotyka się tutaj z japońskim rzemiosłem. W 42 dni i 100 krokach powstają noże, które lśnią doskonałą ostrością, precyzyjnym cięciem i długą żywotnością. Ich konstrukcja przypomina tradycyjne miecze samurskie. Daj się porwać do świata japońskich noży!

ZOBACZ WIĘCEJ