Beztłuszczowa frytkownica Air Fryer Zwilling
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Podudzia z kurczaka z sosem jogurtowym
Podudzia z kurczaka z sosem jogurtowym
Czas:
20 min
Porcje
6
Składniki
- 6x podudzia z kurczaka
- 2 łyżki mieszanki przypraw tandoori
- 2 łyżki oleju rzepakowego
- 150 g jogurtu greckiego
- 1 łyżka soku z cytryny
- sól,pieprz
- ¼ łyżeczki startej skórki z cytryny
- 1 jajko
Przygotowanie
- Umyj podudzia z kurczaka i dokładnie je osusz. Następnie posyp je 1 czubatą łyżkę mieszanki przypraw tandoori i polej olejem. Wszystko dokładnie wymieszaj.
- Umieść podudzia na kratce we Frytkownicy Zwilling i piecz przez ok. 12-15 minut w programie "Drób" (200 °C).
- W międzyczasie wymieszaj jogurt z pozostałą mieszanką przypraw tandoori i sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem.
- Podawaj upieczone podudzia z kurczaka z jogurtowym dipem oraz domowymi frytkami.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Miska okrągła Staub
Miska z dwoma uchwytami Staub
Zestaw 5 noży w bloku samoostrzącym Zwilling All * Star
Zestaw 5 noży w bloku samoostrzącym Zwilling All * Star