Blender ręczny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Aioli
Aioli
Czas:
10 min
Porcje
1
Składniki
- 4 ząbki czosnku
- 2 jajka
- 2 łyżeczki musztardy
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka cukru
- 3 łyżki octu winnego
- 4,5 szklanki oleju roślinnego
Przygotowanie
- Umieść składniki w kielichu blendera Zwilling Enfinigy w następującej kolejności: czosnek, jajka, musztarda, sól, cukier i biały ocet winny. Zamknij pokrywkę i wybierz program: Smoothie.
- Następnie ustaw prędkość blendera na 1 stopień i powoli wlewaj olej przez otwór w pokrywie, cały czas mieszając, aż do uzyskania gładkiej, jednolitej masy. Wyłącz blender.
- Gotowe aioli dopraw solą i cukrem i podawaj od razu lub przechowuj w lodówce, najlepiej w szczelnie zamkniętych pojemnikach z serii Zwilling Fresh & Save.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy