Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Dip z niebieskiego sera Gorgonzola
Dip z niebieskiego sera Gorgonzola
Czas:
15 min
Porcje
6
Składniki
- 60 g prażonych orzechów włoskich
- ½ pęczka natki pietruszki
- 30 ml mleka (krowiego lub „roślinnego”)
- 300 g sera Gorgonzoli
- 200 g sera sałatkowego
- Sól, pieprz do smaku
Przygotowanie
- Odważ i odmierz wszystkie składniki.
- Pietruszkę umyj, osusz i usuń liście z gałązek. Przekrój gorgonzolę na pół i jedną połowę pokrój w małe kostki, drugą połowę gorgonzoli odłóż do lodówki.
- Do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy włóż orzechy włoskie i zamknij pokrywkę.
- Wybierz funkcję Pulse i krótko naciśnij przycisk dwa do trzech razy, aby grubo posiekać orzechy włoskie. Następnie przełóż posiekane orzechy do osobnego pojemnika.
- Umyj kielich blendera i po umyciu dodaj do niego: pietruszkę, mleko, gorgonzolę, miękki ser sałatkowy i sporą szczyptę świeżo zmielonego pieprzu. Zamknij pokrywkę. Wybierz ustawienie Lody i naciśnij przycisk, aby uruchomić program.
- Przełóż gotowy dip do miseczki. Udekoruj go pokruszoną, pozostałą gorgonzolą i dorzuć na wierzch posiekane orzechy włoskie. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Umieść dip w lodówce, aby stężał na 1–2 godziny przed podaniem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Blender wysokowydajny Pro Zwilling Enfinigy
Blender Zwilling Enfinigy
Blender wysokowydajny Zwilling Enfinigy