Zestaw startowy plastikowy L Zwilling Fresh & Save
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Grillowany stek wołowy
Grillowany stek wołowy
Czas:
2.5 h
Porcje
4
Składniki
- 4 steki (po ok. 250 g)
- 2 ząbki czosnku
- 4 gałązki tymianku
- 4 gałązki rozmarynu
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- Sól, pieprz
Przygotowanie
- Steki umyj i osusz. Czosnek obierz i rozdrobnij w wyciskaczu do czosnku. Umyj gałązki ziół, wytrzyj je do sucha i posiekaj.
- Steki dopraw pieprzem i posmaruj oliwą z oliwek. Umieść je w dwóch torebkach Zwilling Fresh & Save z posiekanymi ziołami, czosnkiem i pozostałą oliwą z oliwek. Zamknij torebki za pomocą pompy próżniowej z serii Zwilling Fresh & Save.
- Steki gotuj metodą sous-vide we wstępnie ogrzanej wodzie w temperaturze 54°C przez ok. 2 godziny.
- Pod koniec gotowania, wyjmij mięso z torebek i grilluj je na rozgrzanej patelni grillowej przez ok. 3-4 minuty z każdej strony.
- Przykryj steki i odstaw je na około 5 minut. Następnie, dopraw steki solą do smaku tuż przed podaniem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Zestaw startowy plastikowy M/L Zwilling Fresh & Save
Pompa próżniowa Zwilling Fresh & Save
Grillowa patelnia granitowa indukcyjna Ballarini Ferrara
Grillowa patelnia indukcyjna Ballarini Salina Granitium
Kwadratowa patelnia żeliwna grillowa Staub
Kwadratowa patelnia żeliwna grillowa Staub
Kwadratowa patelnia żeliwna grillowa Staub z dwoma uchwytami