Zestaw startowy plastikowy M/L Zwilling Fresh & Save
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Marchewki sous-vide
Marchewki sous-vide
Marchewki z nutą wanilii, przygotowane metodą sous-vide. Pyszne warzywa w wyjątkowej formie.
Składniki (4 porcje)
- 800 g marchewki
- 2 ziarenka wanilii
- 2 łyżki masła
- Sól
- cukier
Przygotowanie
- Krok 1/4
Wyczyść, obierz marchewki i pokrój je na plastry o grubości 0,5 cm. Przetnij laskę wanilii wzdłuż i wyjmij miąższ grzbietem noża.
- Krok 2/4
Do worka próżniowego FRESH & SAVE o rozmiarze M włóż marchewki, wanilię, masło, sól i cukier. Zapnij worek i zamknij próżniowo. Po zakończeniu procesu zgrzewania naciśnij przycisk.
- Krok 3/4
Włóż torebkę do kąpieli wodnej o temperaturze 85 °C i gotowuj marchewki sous-vide przez ok. 80 minut. Upewnij się, że worek jest zalany wystarczającą ilością wody.
- Krok 4/4
Wyjmij marchewki i podgrzej je w garnku po przetarciu. Ponownie dopraw.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
- Marchewki można przygotować wcześniej. Woreczek zamknij próżniowo lub przechowuj w lodówce po gotowaniu metodą sous-vide. Marchewki możesz podgrzać w dniu podania.
- Dzięki systemowi próżniowemu FRESH & SAVE resztki potraw można bezpiecznie przechowywać przez dłuższy czas, zachowując przy tym świeżość jedzenia.