Spieniacz do mleka Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Ekspresowe kakao
Ekspresowe kakao
Czas:
5 min
Porcje
1
Składniki
- 200 ml mleka
- 20 g mlecznej lub gorzkiej czekolady lub 1 łyżka kakao w proszku
Opcjonalnie:
- Bita śmietana do dekoracji
Przygotowanie
- Wlej mleko do spieniacza do mleka z serii ZWILLING ENFINIGY. Zetrzyj czekoladę na drobnej tarce, np. ZWILLING Z-Cut Mini bezpośrednio do pojemnika spieniacza lub dodaj do niego łyżeczkę kakao.
- Wybierz i uruchom program ciepłej pianki mlecznej. Gotowy napój przelej do szklanki i wypij od razu.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Zestaw dwóch szklanek do cappuccino z uchwytem Zwilling Sorrento
Zestaw dwóch szklanek do kawy Zwilling Sorrento
Zestaw dwóch szklanek do latte macchiato z uchwytem Zwilling Sorrento
Zestaw dwóch szklanek do latte macchiato Zwilling Sorrento
Zestaw dwóch szklanek wysokich Zwilling Sorrento