Indukcyjny rondelek granitowy Ballarini Murano
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Halloweenowa czekolada z cukierkami
Halloweenowa czekolada z cukierkami
Czas:
75 min
Porcje
10
Składniki
- 2 tabliczki gorzkiej czekolady
- 2 szklanki różnorodnych cukierków, pokrojonych na małe kawałki
Przygotowanie
- Przygotuj formę do pieczenia i wyłóż ją papierem do pieczenia.
- W rondlu roztop czekoladę aż do uzyskania gładkiego, czekoladowego kremu.
- Roztopioną czekoladę rozprowadź na papierze do pieczenia równomiernie za pomocą szpatułki. Posyp ją pokrojonymi cukierkami.
- Włóż formę z czekoladą do lodówki na ok 1 godzinę.
- Po tym czasie, wyjmij czekoladę i przełóż ją na deskę do krojenia. Pokrój ją na kawałki o nieregularnych kształtach. Podawaj natychmiast lub przechowuj ją w szczelnym pojemniku z serii Zwilling Fresh & Save.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy