Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Krem z białej czekolady i orzechów makadamia
Krem z białej czekolady i orzechów makadamia
Czas:
10 min
Porcje
6
Składniki
- 300 g białej czekolady
- 150 g orzechów makadamia
- 1 łyżka oleju kokosowego
- 1 łyżeczka syropu waniliowego
Przygotowanie
- Odważ i odmierz wszystkie składniki.
- Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej.
- Do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy dodaj według kolejności: olej kokosowy, syrop waniliowy i orzechy makadamia. Zamknij kielich pokrywką.
- Wybierz ustawienie: Pulse i obracaj pokrętłem kilka razy w przód i w tył, aby wymieszać krem, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
- Następnie, do blendera dodaj ciepłą, płynną czekoladę i uruchom program: Smoothie. Po zakończeniu programu zdejmij pokrywę.
- Krem przełóż do miseczek i odłóż do lodówki do ostygnięcia.
- Krem podawaj z rogalikami francuskimi.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Blender wysokowydajny Pro Zwilling Enfinigy
Blender wysokowydajny Zwilling Enfinigy
Blender Zwilling Enfinigy