Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Praliny orzechowe
Praliny orzechowe
Czas:
35 min
Porcje
25 kulek
Składniki
- 100 g daktyli bez pestek
- 60 g orzeszków pistacjowych
- 150 g mieszanki studenckiej
- 50 g płatków owsianych
- 2 łyżki stołowe siemienia lnianego
- 2 łyżki stołowe nasion Chia
- 50 ml wody
Przygotowanie
- Odważ i odmierz wszystkie składniki. Daktyle przekrój na pół.
- Do kielicha blendera wysokowydajnego PRO Zwilling Enfinigy włóż orzeszki pistacjowe i zamknij pokrywkę. Miksuj na najwyższych obrotach, aż powstanie drobny, orzechowy proszek. Przełóż zmielone orzechy do osobnej miseczki.
- Do kielicha blendera włóż płatki owsiane, siemię lniane i nasiona chia. Zamknij pokrywkę i miksuj na najwyższych obrotach przez około 5 sekund, aż składniki zostaną drobno posiekane. Przełóż zmieloną masę do miski.
- Do kielicha blendera włóż mieszankę studencką i daktyle. Zamknij pokrywkę i 10 razy krótko wymieszaj, używając funkcji: Pulse, aż składniki zostaną drobno posiekane. Dodaj pozostałe składniki do miski.
- Wlej wodę i wszystko dobrze wymieszaj. Z tak przygotowanej masy uformuj ok 25 małych kulek. Obtocz je w rozdrobnionych orzeszkach pistacjowych i włóż je do lodówki na ok. 2 godziny.
- Po tym czasie delektuj się ich pysznym, orzechowym smakiem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Blender wysokowydajny Pro Zwilling Enfinigy
Blender wysokowydajny Zwilling Enfinigy
Blender Zwilling Enfinigy