Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Chłodnik z buraków
Chłodnik z buraków
Czas:
20 min
Porcje
6
Składniki
Do zupy:
- 500 g gotowanych buraków
- 250 ml maślanki
- 200 ml soku jabłkowego
- 2 łyżki stołowe octu jabłkowego
- Sól, pieprz
Do dekoracji:
- 100 ml jogurtu naturalnego
- Jabłko
- Ogórek konserwowy
Przygotowanie
- Odważ i odmierz wszystkie składniki.
- Buraki pokrój na ćwiartki.
- Do kielicha blendera uniwersalnego Zwilling Enfinigy dodaj składniki w następującej kolejności: buraki, maślanka, sok jabłkowy, ocet, sól i pieprz. Zamknij kielich blendera pokrywką.
- Wybierz ustawienie SMOOTHIE i naciśnij przycisk, aby uruchomić program. Po zakończeniu programu zdejmij pokrywę.
- Chłodnij przelej do szklanych miseczek. Udekoruj go jogurtem naturalnym i pokrojonymi w kostkę: jabłkiem oraz ogórkiem konserwowym.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy