Bidon do blendera z pokrywką próżniową Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Zupa – krem ze szparagów
Zupa – krem ze szparagów
Czas:
20 min
Porcje
4
Składniki
- 250 g szparagów
- 1 biała cebula
- 100 g masła
- 100 ml białego wina
- 500 ml bulionu warzywnego
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- Sól i cukier do smaku
Do dekoracji (opcjonalnie):
- Świeży estragon
- Śmietana
- Czarny pieprz
Przygotowanie
- Obierz cebulę i szparagi. Cebulę przekrój na pół a następnie posiekaj w piórka. Szparagi pokrój na małe kawałki.
- Rozpuść masło w rondelku. Podsmaż cebulę na maśle. Kawałki szparagów sparz w mocno osolonej wodzie do miękkości, opłucz w lodowatej wodzie i przełóż do sitka.
- Umieść szparagi i cebulę w blenderze wysokowydajnym Zwilling Enfinigy. Dopraw obficie solą i cukrem. Dodaj białe wino, bulion, śmietanę.
- Wybierz ustawienie: Zupa i naciśnij przycisk, aby uruchomić program Lub zmiksuj ręcznie, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
- Po zakończeniu programu zdejmij pokrywkę i podawaj zupę w małych miseczkach. Dopraw do smaku solą i sokiem z cytryny.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy