

Ładowanie...
W każdej funkcjonalnej kuchni niezbędnym wyposażeniem są ostre i niezawodne noże kuchenne. Tę funkcję z powodzeniem spełnią wysokiej jakości akcesoria niemieckiej firmy Zwilling.
Noże Zwilling od lat zaspokajają wymagania zarówno doświadczonych szefów kuchni, jak i kameralnych, domowych mistrzów kulinarnych.
Elegancki design oraz wyjątkowa solidność noży Zwilling gwarantują zadowolenie klientów na całym świecie.
Produkty linii Zwilling Professional S to wytrzymałe noże o klasycznym wyglądzie. Są one wytwarzane przy zastosowaniu nowoczesnej technologii SIGMAFORGE®, która zapewnia trwałość produktu. Do produkcji użyto specjalnego, wytrzymałego stopu stali Zwilling.
Każdy egzemplarz jest doskonale wyważony, co zapewnia komfort użytkowania.
Nóż do warzyw i owoców | Nóż uniwersalny z ząbkami | Nóż do wędlin | Nóż szefa kuchni | Nóż do pieczywa | |
Długość ostrza: | 10 cm | 13 cm | 20 cm | 20 cm | 20 cm |
Długość uchwytu: | 10.9 cm | 11 cm | 12.4 cm | 13.4 cm | 13.4 cm |
Masa: | 0.14 kg | 0.16 kg | 0.24 kg | 0.36 kg | 0.24 kg |
Noże serii ZWILLING Professional S są idealnymi narzędziami tnącymi: z ostrzami hartowanymi w tehnologii FRIODUR dla szczególnie długiej trwałości i odporności na korozję. Noże SIGMAFORGE są kute z jednego kawałka i wykonane ze specjalnej stali nierdzewnej ze specjalnego stopu ZWILLING. Wysokiej jakości noże kuchenne są szczególnie łatwe w pielęgnacji dzięki płynnemu przejściu między rękojeścią a ostrzem. Nawet wielogodzinne cięcie to pewność: dzięki ergonomicznie ukształtowanej rękojeści noża o klasycznym wyglądzie nóż leży wyjątkowo wygodnie w dłoni.
ZOBACZ WIĘCEJ PRODUKTÓWSpecjalna stal robi różnicę. Noże Professional S są stabilne, odporne na korozję i zapewniają to, co obiecują: ostrość i precyzję.
Nóż wykuty z jednego kawałka, z płynnym przejściem pomiędzy plastikową rękojeścią a ostrzem. Dzięki temu jest szczególnie łatwy w czyszczeniu.
Posiekaj zioła, pokrój warzywa i mięso. Dzięki ergonomicznie ukształtowanemu uchwytowi w stylowym czarnym wzornictwie wszystko to zrobisz bez wysiłku.
Noże należy czyścić ręcznie letnią wodą, łagodnym detergentem i niepowodującą zarysowań ściereczką lub gąbką. Noże wykonane ze specjalnego stopu stali można myć w zmywarce.
Nawet najlepsze noże tracą z czasem swą ostrość. Ale powtórne naostrzenie ich jest niezwykle łatwe: wystarczy odpowiednie narzędzie i świadomość, jak się nim prawidłowo posługiwać.
Tak, jak zróżnicowane są produkty, tak różnorodny jest wybór noży. Przedstawiamy Państwu przegląd najróżniejszych wariantów noży wraz z ich zastosowaniem.
ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT
ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!
ZOBACZ WIĘCEJ