

Ładowanie...
Specjalna oferta! Oto ekskluzywny zestaw trzech noży z serii Professional "S". Noże ZWILLING z powodzeniem łączą w sobie jakość i funkcjonalność, dzięki czemu są niezwykle popularne wśród profesjonalnych kucharzy na całym świecie.
Mięso, warzywa i wiele innych składników można prawidłowo kroić, siekać i obierać za pomocą tych wysokiej jakości narzędzi. Stabilny i ciężki nóż szefa kuchni jest wszechstronny i doskonale nadaje się do różnych celów. Mały i mocny nóż do warzyw z krótkim ostrzem pomaga w przygotowaniu owoców i warzyw, a cienki nóż do krojenia precyzyjnie tnie wszelkie rodzaje mięsa. Noże z serii Professional "S" charakteryzują się optymalną wydajnością cięcia i wygodną obsługą.
Noże ZWILLING charakteryzują się ostrzami hartowanymi lodem (FRIODUR®), a dzięki temu wyjątkową wytrzymałością krawędzi skrawającej oraz odpornością na korozję.
Ostrze dzięki precyzyjnemu kuciu z jednego kawałka stali (SIGMAFORGE®) jest wytrzymałe, odporne na korozję, a przy tym jednocześnie elastyczne. Wypolerowana krawędź także zapewnia trwałą ostrość i oferuje długotrwałą, wysoce precyzyjną wydajność cięcia.
Idealnie wyważony ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego pozwala na bezproblemową i bezpieczną pracę z nożem.
Zawartość zestawu:
Wszystkie noże ZWILLING wyprodukowano w Niemczech.
Noże serii ZWILLING Professional S są idealnymi narzędziami tnącymi: z ostrzami hartowanymi w tehnologii FRIODUR dla szczególnie długiej trwałości i odporności na korozję. Noże SIGMAFORGE są kute z jednego kawałka i wykonane ze specjalnej stali nierdzewnej ze specjalnego stopu ZWILLING. Wysokiej jakości noże kuchenne są szczególnie łatwe w pielęgnacji dzięki płynnemu przejściu między rękojeścią a ostrzem. Nawet wielogodzinne cięcie to pewność: dzięki ergonomicznie ukształtowanej rękojeści noża o klasycznym wyglądzie nóż leży wyjątkowo wygodnie w dłoni.
ZOBACZ WIĘCEJ PRODUKTÓWSpecjalna stal robi różnicę. Noże Professional S są stabilne, odporne na korozję i zapewniają to, co obiecują: ostrość i precyzję.
Nóż wykuty z jednego kawałka, z płynnym przejściem pomiędzy plastikową rękojeścią a ostrzem. Dzięki temu jest szczególnie łatwy w czyszczeniu.
Posiekaj zioła, pokrój warzywa i mięso. Dzięki ergonomicznie ukształtowanemu uchwytowi w stylowym czarnym wzornictwie wszystko to zrobisz bez wysiłku.
Noże należy czyścić ręcznie letnią wodą, łagodnym detergentem i niepowodującą zarysowań ściereczką lub gąbką. Noże wykonane ze specjalnego stopu stali można myć w zmywarce.
Nawet najlepsze noże tracą z czasem swą ostrość. Ale powtórne naostrzenie ich jest niezwykle łatwe: wystarczy odpowiednie narzędzie i świadomość, jak się nim prawidłowo posługiwać.
Tak, jak zróżnicowane są produkty, tak różnorodny jest wybór noży. Przedstawiamy Państwu przegląd najróżniejszych wariantów noży wraz z ich zastosowaniem.
ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT
ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!
ZOBACZ WIĘCEJ