Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Domowy hummus w 15 minut!
Domowy hummus
Czas:
15 min
Porcje
4
Składniki
- 1 ząbek czosnku
- 1 puszka gotowanej ciecierzycy
- Sok z ½ cytryny
- 1 łyżka stołowa pasty tahini (pasty sezamowej)
- ½ łyżeczki soli
- Świeżo zmielony pieprz
- ¼ łyżeczki mielonego kminku
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki. Obierz czosnek, odcedź ciecierzycę z zalewy.
- Dodaj składniki do blendera z serii Zwilling Enfinigy w następującej kolejności: ciecierzyca, sok z cytryny, tahini, czosnek, przyprawy. Zamknij pokrywkę, umieść kielich na blenderze i ustaw na program: Smoothie.
- Po zakończeniu miksowania zdejmij pokrywkę, ponownie dopraw, wymieszaj delikatnie łyżką i przełóż hummus do pojemnika próżniowego Zwilling z serii Fresh & Save. Hummus będzie najlepiej smakował najwcześniej 2h od momentu jego zrobienia.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy