Toster duży z podgrzewaczem do bułek Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Bruschetta z pomidorkami koktajlowymi
Bruschetta z pomidorkami koktajlowymi
Czas:
20 min
Porcje
4
Składniki
- 200 g pomidorków koktajlowych
- 1 gałązka bazylii
- 2 łyżki stołowe oliwy z oliwek
- 1 łyżka stołowa octu balsamicznego
- Sól i pieprz
- 1 łyżeczka cukru
- 8 kromek ciabatty
- 1 ząbek czosnku
- 8 łyżeczek pesto Genovese
- 15 g startego parmezanu
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki przy użyciu wagi cyfrowej z serii Zwilling Enfinigy.
- Pomidorki umyj i pokrój na ćwiartki. Bazylię umyj, osusz, zerwij liście. W osobnej miseczce wymieszaj ze sobą: bazylię, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sól, pieprz, cukier i odłóż na bok.
- Pokrój ciabattę w równe kromki o grubości ok. 1 cm i podpiecz je w tosterze z serii Zwilling Enfinigy, tak by były zarumienione i chrupiące.
- Czosnek obierz, przekrój na pół i natrzyj nim z jednej strony podpieczone kromki ciabatty. Posmaruj ciabattę wcześniej przygotowanym pesto, na nim ułóż pokrojone pomidorki koktajlowe i posyp całość startym parmezanem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy