Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Domowe pesto
Domowe pesto
Czas:
10 min
Porcje
2
Składniki
- 1 ząbek czosnku
- 30 g listków bazylii
- 60 g parmezanu
- 30 g prażonych orzeszków pinii
- 100 ml oliwy z oliwek
- Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki, obierz ząbek czosnku. Bazylię umyj, osuszyć i zerwij liście. Pokrój parmezan na kawałki.
- Dodaj składniki do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy w następującej kolejności: parmezan, orzeszki pinii, bazylia, czosnek, oliwa z oliwek, szczypta soli i pieprzu. Zamknij pokrywkę, umieść kielich blendera na blenderze. Wybierz ustawienie: Pulse i przekręć pokrętło kilka razy w przód i w tył, aby zmiksować pesto, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
- Po zakończeniu miksowania zdejmij pokrywkę i przełóż pesto do pojemnika próżniowego Zwilling z serii Fresh & Save.
- Podawaj z ulubionym makaronem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy