Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Pesto rosso – czerwone pesto z suszonych pomidorów
Pesto rosso – czerwone pesto z suszonych pomidorów
Czas:
10 min
Porcje
4
Składniki
- 1 ząbek czosnku
- 40 g sera pecorino (lub parmezanu)
- 30 g orzeszków pinii
- 100 g suszonych pomidorów w zalewie oliwnej
- 100 g oliwy z oliwek
- Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki, obierz ząbek czosnku. Pokrój pecarino (lub parmezan) na kawałki.
- Dodaj składniki do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy w następującej kolejności: Pecarino (lub parmezan), orzeszki pinii, suszone pomidory, czosnek, oliwa z oliwek, szczypta soli i pieprzu. Zamknij pokrywkę, umieść kielich blendera na blenderze. Wybierz ustawienie: Pulse i przekręć pokrętło kilka razy w przód i w tył, aby zmiksować pesto, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
- Po zakończeniu miksowania zdejmij pokrywkę i przełóż pesto do pojemnika próżniowego Zwilling z serii Fresh & Save.
- Podawaj z ulubionym makaronem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy