Garnek niski z pokrywką Zwilling Simplify
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Mule w białym winie
Mule w białym winie
Czas:
10 min
Porcje
2
Składniki
- 1 kg małży
- 3 szalotki
- 1/2 pęczka natki pietruszki
- 2 łyżki masła
- 100 ml białego wytrawnego wina
Przygotowanie
- Małże dokładnie oczyść, opłucz pod bieżącą wodą i osusz. Szalotki obierz i posiekaj, umyj i osusz i posiekaj pietruszkę.
- W stalowym garnku Zwilling roztop masło i zeszklij na nim posiekaną szalotkę. Wlej białe wino, dodaj pietruszkę i doprowadź całość do wrzenia. Dodaj małże i gotuj pod przykryciem przez 5 minut na dużym ogniu, aż małże się otworzą.
- Po ugotowaniu udekoruj listkami pietruszki i podawaj z lampką białego wina.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy