Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Domowy sos holenderski
Domowy sos holenderski
Czas:
20 min
Porcje
6
Składniki
- 500 g zimnego masła
- 75 ml białego wina
- 2 łyżeczki musztardy (średnio ostrej)
- 1 łyżka stołowa soku cytrynowego
- 5 żółtek jajka
- Sól
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki.
- Roztop masło w rondelku.
- Na patelnię wlej wino, musztardę, sok z cytryny i szczyptę soli. Podduszaj wszystko przez ok 1 minutę na małym ogniu.
- Do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy wbij żółtka jajek i dodaj przygotowaną wcześniej mieszankę gorącego białego wina. Zamknij pokrywkę blendera.
- Wybierz ustawienie Smoothie i naciśnij przycisk, aby uruchomić program.
- Po zakończeniu miksowania na programie Smoothie, ustaw blender ręcznie na program: 1. Otwórz pokrywkę, wlewaj powoli gorące masło, aby uzyskać kremowy sos. Po zakończeniu miksowania zdejmij pokrywkę.
- Dopraw sos holenderski do smaku i od razu podawaj z warzywami (np. szparagami).
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy