Cyrkulator do sous-vide Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Comber jagnięcy przygotowany metodą Sous Vide
Comber jagnięcy przygotowany metodą Sous Vide
Czas:
50 min
Porcje
2
Składniki
- 600 g combra jagnięcego
- 1 łyżka masła
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 20 g pistacji
- 1 ząbek czosnku
- Pieprz, sól
- 100 ml czerwonego wina
- 3 gałązki rozmarynu
Przygotowanie
- Mięso marynujemy nacierając je rozmarynem, czosnkiem, oliwą oraz pieprzem i przekładamy je do torebek próżniowych z serii Zwilling Fresh & Save. Gotujemy próżniowo w temperaturze 60°C przez 40 min.
- Po ugotowaniu, podsmażamy comber na patelni przez chwilę do uzyskania złocistej barwy.
- Następnie, patelnię zalewamy czerwonym winem, dodajemy łyżeczkę miodu i odparowujemy o połowę. Na koniec dodajemy zimne masło i doprawiamy do smaku. Mięso solimy i dekorujemy tłuczonymi pistacjami.
- Podawaj z kieliszkiem czerwonego wina.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy