Toster duży Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Bajgle z wędzonym łososiem i jajkiem w koszulce
Bajgle z wędzonym łososiem i jajkiem w koszulce
Czas:
20 min
Porcje
2
Składniki
- 2 bajgle
- 4 plastry wędzonego łososia
- 2 jajka
- 1 łyżka octu
- 1 mała czerwona cebula, cienko pokrojona w piórka
- Sól i świeżo mielony czarny pieprz do smaku
- Opcjonalnie: świeże zioła (np. koper) do posypania
- Sos holenderski (gotowy lub domowej roboty)
Przygotowanie
- Przygotowanie jajek w koszulce:
- W małym garnku zagotuj wodę z dodatkiem octu. Ogień zmniejsz, aby woda delikatnie się gotowała. Delikatnie wbij jajko do osobnej miseczki. Stwórz wir w wodzie w garnku i ostrożnie wlej jajko do środka. Gotuj przez 3-4 minuty do miękkości żółtka lub dłużej, jeśli wolisz bardziej ścięte.
- Wyjmij jajko łyżką cedzakową i odłóż na ręcznik papierowy, aby pozbyć się nadmiaru wody.
- Przygotowanie bajgli:
- Bajgle przekrój na pół i opiecz w tosterze Zwilling Enfinigy na złoty kolor. Na dolnej połówce każdego bajgla ułóż kilka kawałków czerwonej cebuli. Na cebulę połóż plastry wędzonego łososia. Ostrożnie połóż na łososiu jajko w koszulce.
- Polej wszystko sosem holenderskim i posyp świeżo mielonym pieprzem.
- Podawaj bajgle natychmiast po przygotowaniu, gdy są jeszcze ciepłe.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Toster mały Zwilling Enfinigy
Wkład do tostera duży Zwilling Enfinigy
Wkład do tostera mały Zwilling Enfinigy
Bukowa deska kuchenna Zwilling
Nóż do pieczywa Zwilling All * Star
Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD 67
Miska okrągła Staub