Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Domowe hamburgery
Domowe hamburgery
Czas:
30 min
Porcje
6
Składniki
- 500 g świeżego mięsa wołowego
- 500 g świeżego mięsa wieprzowego
- 2 małe cebule
- 50 g bułki tartej
- 1 jajko
- 1 łyżka stołowa musztardy
- 1 łyżeczka sosu Worcester
- Sos Tabasco
- Sól, pieprz
- Olej roślinny do smażenia
Przygotowanie
- Zważ i odmierz wszystkie składniki.
- Obierz cebulę i pokrój w ćwiartki. Mięso pokrój w małe kosteczki.
- Dodaj połowę ćwiartek cebuli do kielicha blendera z serii Zwilling Enfinigy. Następnie, dodaj kostki mięsa wołowego i przykryj pokrywką. Wybierz funkcję: Pulse i naciśnij przycisk 5 razy przez 1-2 sekundy, aż mięso i cebula zostaną posiekane do pożądanej wielkości. Wyjmij posiekane mięso i włóż do miski.
- Dodaj pozostałe ćwiartki cebuli wraz z wieprzowiną do blendera i jeszcze raz użyj funkcji: Pulse 5 razy przez 1-2 sekundy, aż uzyskasz pożądany efekt. Zdejmij pokrywkę i dodaj mięso do wcześniej posiekanego mięsa wołowego.
- Do miski z mięsem dodaj jajko, musztardę, sos Worcester, sól, pieprz i kilka kropel Tabasco. Wymieszać do uzyskania jednolitej masy.
- Uformuj z masy hamburgery o wadze około 100 g każdy i usmaż na patelni grillowej równomiernie z obu stron.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
Powiązane produkty
Blender wysokowydajny Pro Zwilling Enfinigy
Blender wysokowydajny Zwilling Enfinigy