

Ładowanie...
Nie zawsze w kuchni potrzebne są wielkie, pojemne naczynia. Czasami kucharz potrzebuje czegoś subtelniejszego, drobniejszego, co pozwoli mu zadbać o najmniejszy szczegół. Idealną odpowiedzią na to zapotrzebowanie jest mini rondel do fondue firmy Staub.
Delikatne dania serowe to obowiązkowy element każdego stołu. Dzięki małemu rondlowi przyrządzenie fondue będzie proste jak nigdy. Jednocześnie, nie straci ono nic ze swojego smaku, przez co ciągle będziemy mieć ochotę na kolejny kęs zanurzonego w nim chleba.
Naczynie ma średnicę 12 cm i może pomieścić do 350 ml płynów. Żeliwo gwarantuje równomierne i dokładne rozprowadzanie temperatury, co korzystnie wpływa na proce gotowania. Dzięki swojej estetyce, rondel posłuży nam także jako półmisek, który zajmie honorowe miejsce na stole.
Nie musisz być ekspertem kuchni francuskiej, by móc przyrządzić wyśmienite fondue. Wystarczy odpowiedni przepis, dobór składników i użyteczne naczynie, które całą pracę ułatwi i przyspieszy. Czymś takim jest właśnie mini rondel firmy Staub, dzięki któremu przyrządzisz smakołyki zarówno dla siebie, jak i dla swoich gości..
Średnica: | 12 cm |
Średnica dna: | 9 cm |
Wysokość: | 3.5 cm |
Długość: | 19 cm |
Pojemność: | 350 ml |
Masa: | 0.74 kg |
Szerokość: | 14.6 cm |
Wszystkie naczynia żeliwne marki STAUB produkowane są we Francji z zachowaniem tradycyjnego rzemiosła. Do wykonania jednego naczynia potrzeba ok. 25 par rąk i co najmniej 100 ruchów.
STAUB - Z ALZACJI NA CAŁY ŚWIAT
Ciesz się francuską sztuką kulinarną - naczynia żeliwne i ceramika STAUB łączą w sobie innowację i tradycję w autentyczny i pełen pasji sposób. Dlatego też smakosze na całym świecie doceniają wyjątkowość produktów i kochają ich design. Wysokiej jakości marka z Alzacji wprowadza tradycyjne rzemiosło i kolorowe wzornictwo do Twojej kuchni - i na stół!
ZOBACZ WIĘCEJ