Blender wysokowydajny Pro Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Smoothie pomarańczowo – jagodowo – jabłkowe
Smoothie pomarańczowo – jagodowo – jabłkowe
Czas:
10 min
Porcje
6
Składniki
- 400 ml schłodzonego soku jabłkowego
- 2 łyżki syropu klonowego
- 2 pomarańcze
- 6 gramów świeżo startego imbiru
- 300 g mrożonych jagód
Przygotowanie
- Pomarańcze umyć w gorącej wodzie, osuszyć. Obierz pomarańcze łącznie z białą skórką i pokrój miąższ na ćwiartki. Obierz imbir i zetrzyj go na tarce o drobnych oczkach.
- Składniki umieść w blenderze wysokowydajnym z serii Zwilling Enfinigy Pro w pojemniku miksującym, w następującej kolejności: sok jabłkowy, syrop klonowy, pomarańcze, imbir, mrożone jagody.
- Wybierz program Smoothie i rozpocznij proces mieszania jednym naciśnięciem przycisku.
- Po zakończeniu miksowania zdejmij pokrywkę i przełóż smoothie do szklanek.
Wskazówka: Latem koktajl można również przygotować ze świeżymi jagodami – będzie tak samo pyszny i zdrowy.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy