Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Pasta z tempehem
Warto poznawać nowe smaki. Tempeh jest raczej mało znany a jednak warto go poszukać i wykorzystać jego nietypowy smak.
Pasta z tempehem
Składniki
- 1 opakowanie tempehu wędzonego,
- 1 duży ogórek kiszony,
- 1 mała cebula,
- 3-4 łyżki koperku posiekanego,
- 3 lub więcej łyżek majonezu,
- sól, pieprz do smaku
Instrukcja
- Pastę można przygotować ścierając wszystkie składniki (oprócz cebuli) na grubej tarce lub drobno krojąc ostrym nożem. Cebulę drobno pokrój.
- Wymieszać składniki ze sobą, dodać koperek, trochę pieprzu, soli oraz majonez. Spróbować, gdy potrzeba doprawić jeszcze wg uznania.
- Pasta z tempehem najlepsza jest jak po zrobieniu poleży kilka godzin w lodówce.
Dodatkowe informacje
- Przepis pochodzi z bloga kulinarnego Zakręcony wege obiad
Autor: Edyta Stępczyńska