Indukcyjna patelnia do naleśników Ballarini Ferrara
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Naleśniki
Naleśniki
Naleśniki są nie tylko pyszne, ale można je dowolnie zmieniać, w zależności od własnych preferencji. Niezależnie od dodatku do nich, stanowią idealny pomysł na pyszne śniadanie.
Składniki
- 250 g mąki
- 5 jajek
- 300 ml mleka
- 50 ml wody mineralnej
- szczypta soli
- masło klarowane do smażenia
Przygotowanie
- Krok 1/4
Ubij dokładnie jajka z mlekiem. Następnie dodawaj mąkę z solą, dokładnie mieszając, upewniając się, że nie będzie żadnych grudek.
- Krok 2/4
Odstaw ciasto na ok. 10 minut, po czym dodaj wodę mineralną.
- Krok 3/4
Przed smażeniem roztop na patelni masło klarowane. Wylej odpowiednią ilość ciasta.
- Krok 4/4
Smaż naleśniki na średnim ogniu, aż delikatnie zarumienią się z każdej strony.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy