Spieniacz do mleka Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Mochaccino
Mochaccino
Mochaccino to pyszna, gorąca czekolada z podwójnym kofeinowym shotem z espresso.
Czas:
15 min
Porcje
1
Składniki
- 1 filiżanka mleka migdałowego
- 30 g gorzkiej czekolady z orzechami laskowymi
- 1 łyżka syropu karmelowego
- 1 podwójne espresso lub mocna kawa
- Posiekana czekolada, do dekoracji
Przygotowanie
- Wlej mleko migdałowe do pojemnika spieniacza ZWILLING Enfinigy. Zetrzyj do niego drobno czekoladę, używając mini tarki ZWILLING Z-Cut. Następnie dodaj syrop karmelowy. Naciśnij przycisk, aby spienić gorące mleko, korzystając z ustawienia spieniania gorącego mleka.
- W międzyczasie przygotuj espresso lub kawę.
- Wlej gorący napój czekoladowo-migdałowy do szklanki, takiej jak kubek do kawy ZWILLING Sorrento. Dodaj gorące espresso lub kawę. Udekorować drobno startą czekoladą do smaku i natychmiast wypić.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy