Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Krótka recenzja Ballarini Bologna Granitium
Ostatnio zachęcaliśmy Was do spróbowania nowego przepisu na kremowy omlet z riccottą i szczypiorkiem. Przepis powstał z wykorzystaniem patelni Ballarini Bologna Granitium i pod owym wpisem znalazła się krótka recenzja tego produktu. Poniżej publikujemy jej treść i zachęcamy Was do wypróbowania sprzętu Ballarini we własnej kuchni!
"Polecam indukcyjną patelnię granitową Ballarini BOLOGNA GRANITIUM.
Wyróżnia się ona solidnym wykonaniem i doskonałą jakością. Szczególną uwagę zwraca dno - promieniście rozchodzący się wzór, wzmocnienie stalą nierdzewną oraz grubość 3,5 mm powoduje znakomitą dystrybucję oraz magazynowanie ciepła w naczyniu. Dzięki temu smażenie jest krótsze i bardziej oszczędne. Od siebie dodam jeszcze, że na patelni tej można smażyć bez tłuszczu, lecz do omletu - celowo dodałam łyżkę masła, co jeszcze bardziej podkreśliło jego delikatny smak. Omlet szybko i równomiernie usmażył się, nie przypalił i doskonale odchodził od dna oraz brzegów patelni. Patelnia jest świetna i warta swojej ceny."