Ładowanie...
Małe, dziecięce dłonie potrzebują odpowiednich sztućców. 4-częściowy zestaw sztućców dla dzieci Filou ze specjalnie wyprofilowanymi uchwytami jest idealny dla dzieci powyżej trzeciego roku życia. Zaokrąglone krawędzie łyżki i końcówki widelca, a także stępiona krawędź noża również zapewniają większe bezpieczeństwo. Poszczególne elementy wykonane są z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej w sprawdzonej jakości ZWILLING. Dzięki temu sztućce są nie tylko stabilne wymiarowo, odporne na rdzę i pozbawione smaku, ale także nadają się do mycia w zmywarce.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/10 (18% chromu i 10% niklu)
- Możliwość mycia w zmywarce
- Doskonały kształt dla małych rączek - idealny dla dzieci od 3 roku życia
- Bez ostrych krawędzi i końcówek
WYMIARY
Długość: | 21.5 cm |
Szerokość: | 15 cm |
Wysokość: | 2.5 cm |
Masa: | 0.14 kg |
- Linia
- Kids
- Materiał
- Stal nierdzewna
- Czyszczenie przy użyciu zmywarek
- Tak
- Gwarancja
- 30 lat
- Produkcja
- Zwilling J.A. Henckels AG Germany
ZWILLING - ZESTAWY DZIECIĘCE
Jedz jak dorośli: pierwsze sztućce dla dzieci to coś wyjątkowego! Wysokiej jakości sztućce dziecięce firmy ZWILLING są ergonomicznie zaprojektowane dla małych rączek dzieci i są odpowiednie dla dzieci w wieku od 3 lat. Maluchy mogą samodzielnie korzystać z zestawu noża, widelca oraz jednej małej i jednej dużej łyżki. W ten sposób dzieci uczą się w zabawny sposób, jak posługiwać się sztućcami.
ZOBACZ WIĘCEJ PRODUKTÓWDZIECIĘCE MOTYWY
Nauka obsługi sztućców jest dziecinnie prosta - z księżniczką Emilie, rycerzem Eckbertem czy zwierzątkami to jeszcze więcej frajdy.
ERGONOMICZNE UCHWYTY
Sztućce o ergonomicznym kształcie wygodnie i pewnie leżą w dłoni. Jest to ważne i wspomaga efekt uczenia się.
NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Sztućce dziecięce ZWILLING będą sprawiać radość przez długie lata i są świetnym pomysłem na prezent.
Pozostałe produkty z tej serii
[category:375:4:random:desc]Dowiedz się więcej o naszych sztućcach
Po czym poznać dobre sztućce?
Wysokiej jakości sztućce nie tylko podkreślają charakter potraw, ale też znacząco przyczyniają się do przyjemności czerpanej z ich spożywania. Muszą być wytwarzane w odpowiednich warunkach i charakteryzować się niezwykłą trwałością.