

Ładowanie...
Technika sous-vide to już nie tylko restauracyjny luksus: z cyrkulatorem do sous-vide ZWILLING Enfinigy w białym lub czarnym wydaniu przygotowanie potraw tą nowoczesną metodą staje się prostą, wygodną codziennością. Gotowaniem sous-vide lub próżniowym nazywamy sposób przygotowania potraw opierający się o kąpiel wodną zapakowanego próżniowo produktu w idealnej, możliwie najniższej temperaturze. Rezultatem jest perfekcyjnie, równomiernie ugotowane mięso, ryby, warzywa czy owoce.
Poręczny, kompaktowy cyrkulator ZWILLING Enfinigy umożliwia nie tylko kontrolowanie temperatury wody i czasu gotowania, ale w łatwy i intuicyjny sposób pozwala na ich ustawienie za pomocą LED-owego wyświetlacza dotykowego. Dzięki podziałce 0.5°C i dokładności ± 0.1°C-0.2°C w przedziale 40-70°C uzyskasz niezwykle precyzyjne ustawienia. Kiedy Ty zajmiesz się pysznymi dodatkami, timer zrobi swoje, aby na koniec pracy dać Ci znać sygnałem dźwiękowym. Chcesz zjeść nieco później? Żaden problem! Po prostu zostaw jedzenie w wodzie - stopień ugotowania pozostanie perfekcyjny. I voilà! Sous-vide w małym paluszku!
Długość: | 5 cm |
Szerokość: | 8.5 cm |
Wysokość: | 32 cm |
Masa: | 1.26 kg |
ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT
ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!