

Ładowanie...
Chleb, bułka lub bagietka: za pomocą ząbkowanego noża do pieczywa z serii ZWILLING Now S, bez wysiłku pokroisz różne rodzaje pieczywa na równe kromki. Model dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych, zaprojektowany przez Matteo Thuna i Antonio Rodrigueza, których bezpośrednią inspiracją były barwy natury.
Model ten to wysokiej jakości profesjonalny noż z ostrzem FRIODUR, wykonany ze specjalnej stali nierdzewnej w fabryce ZWILLING w Solingen, utwardzanej dodatkowo lodem. W wyniku tego procesu produkcji otrzymujemy nóż, który jest wyjątkowo wytrzymały oraz trwały.
Długość ostrza: | 20 cm |
Długość uchwytu: | 12 cm |
Wysokość: | 3 cm |
Szerokość: | 2.1 cm |
Szerokość uchwytu: | 2.1 cm |
Masa: | 0.11 kg |
Pełen odważnych, świeżych odcieni, ZWILLING Now S kusi, by pokazać się na blacie, a nie przechowywać go poza zasięgiem wzroku. Dostępne w zestawach blokowych lub à la carte, każdy z nich jest wyposażony w funkcje przyjazne szefowi kuchni, aby sprostać zadaniom kuchennym.
ZOBACZ WIĘCEJ PRODUKTÓWNoże należy czyścić ręcznie letnią wodą, łagodnym detergentem i niepowodującą zarysowań ściereczką lub gąbką. Noże wykonane ze specjalnego stopu stali można myć w zmywarce.
Nawet najlepsze noże tracą z czasem swą ostrość. Ale powtórne naostrzenie ich jest niezwykle łatwe: wystarczy odpowiednie narzędzie i świadomość, jak się nim prawidłowo posługiwać.
Tak, jak zróżnicowane są produkty, tak różnorodny jest wybór noży. Przedstawiamy Państwu przegląd najróżniejszych wariantów noży wraz z ich zastosowaniem.
ZWILLING - Z KLINGENSTADT SOLINGEN NA CAŁY ŚWIAT
ZWILLING od 1731 roku produkuje noże i artykuły kuchenne w Solingen, kolebce światowej sławy producentów mieczy, noży i nożyczek. Dziś ZWILLING jest jedną z najbardziej znanych marek na świecie i potrafi inspirować zarówno profesjonalistów jak i amatorów kuchni. Nowatorskie funkcje, doskonały design i najwyższa jakość charakteryzują wszystkie nasze produkty do kuchni i stołu jadalnego. Daj się zainspirować i odkryj świat ZWILLING!
ZOBACZ WIĘCEJ