Ładowanie...
Długa żywotność dzięki produkcji wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Bezpieczna i precyzyjna praca dzięki wysokiej ostrości.
Ergonomiczny uchwyt zapewniający wygodną obsługę.
Zwilling Collection
W warsztacie prawdziwego kucharza nie może zabraknąć pasującego noża do sera ze stali nierdzewnej z kolekcji ZWILLING. W końcu półmisek serów często stanowi ukoronowanie pysznego posiłku składającego się z wielu dań. Czy to świeży camembert, młoda gouda, czy dojrzały parmezan: dzięki różnym formom ostrzy noży do sera ZWILLING Collection zawsze będziesz mieć pod ręką odpowiednie ostrze do perfekcyjnie pokrojonych i podanych gatunków sera, od bardzo miękkich po bardzo twarde.
Stylowe noże ZWILLING umożliwiają delektowanie się serem na najwyższym poziomie. Eleganckie i wyjątkowe wzornictwo, które zapewnia również przyjemną obsługę, umożliwia optymalne krojenie i serwowanie największej różnorodności różnych twardych i miękkich serów. Profesjonalna funkcjonalność specjalnych ostrzy gwarantuje przyjemne krojenie, a tym samym doskonały półmisek z serami. Matowa, szczotkowana stal nierdzewna, z której wykonano ergonomiczny uchwyt oraz specjalna stal, z której wykonano ostrza, zapewniają wygodną obsługę, wysoką trwałość i optymalną wydajność krojenia w ponadczasowym wzornictwie.