

Ładowanie...
Uniwersalna, nieduża forma żeliwna do pieczenia. Idealna do pasztetów lub zapiekanek warzywnych i mięsnych.
Dzięki znakomitym właściwościom cieplnym żeliwa mamy pewność, że danie upiecze się równomiernie, a z potrawy uwydatni się maksimum smaku i aromatu.
Dopasowana pokrywka ma niedużą dziurkę, umożliwiającą odprowadzenie pary podczas pieczenia.
Foremka znakomicie nadaje się również do przechowywania potrawy w lodówce.
Emalia na zewnątrz i powłoka non – stick wewnątrz naczynia ułatwia czyszczenie.
Wysokość (bez pokrywki): | 6.5 cm |
Wysokość: | 8.1 cm |
Długość: | 15 cm |
Pojemność: | 700 ml |
Masa: | 1.7 kg |
Szerokość: | 11 cm |
STAUB - Z ALZACJI NA CAŁY ŚWIAT
Ciesz się francuską sztuką kulinarną - naczynia żeliwne i ceramika STAUB łączą w sobie innowację i tradycję w autentyczny i pełen pasji sposób. Dlatego też smakosze na całym świecie doceniają wyjątkowość produktów i kochają ich design. Wysokiej jakości marka z Alzacji wprowadza tradycyjne rzemiosło i kolorowe wzornictwo do Twojej kuchni - i na stół!
ZOBACZ WIĘCEJ