

Ładowanie...
Średnica: | 10 cm |
Średnica dna: | 7.5 cm |
Wysokość: | 7 cm |
Długość: | 13 cm |
Pojemność: | 250 ml |
Masa: | 1.25 kg |
Szerokość: | 9.9 cm |
Żeliwo jest trwałe, kwasoodporne, odporne na zarysowania i niewrażliwe na wahania temperatury. Naczynie można ustawić na dowolnej kuchence, w piekarniku lub w zamrażarce.
Gładka emalia od wewnątrz zapobiega przywieraniu potraw i jest bardzo łatwa do czyszczenia ciepłą wodą. Jest pozbawiona smaku, dzięki czemu zapewnia niezmąconą przyjemność delektowania się przyrządzonymi potrawami.
Produkty żeliwne STAUB pochodzą z francuskiej fabryki, gdzie każdy po wielu etapach pracy staje się wyjątkowy. Na koniec są sprawdzane zgodnie ze ścisłymi wymogami jakości.
Wszystkie naczynia żeliwne marki STAUB produkowane są we Francji z zachowaniem tradycyjnego rzemiosła. Do wykonania jednego naczynia potrzeba ok. 25 par rąk i co najmniej 100 ruchów.
STAUB - Z ALZACJI NA CAŁY ŚWIAT
Ciesz się francuską sztuką kulinarną - naczynia żeliwne i ceramika STAUB łączą w sobie innowację i tradycję w autentyczny i pełen pasji sposób. Dlatego też smakosze na całym świecie doceniają wyjątkowość produktów i kochają ich design. Wysokiej jakości marka z Alzacji wprowadza tradycyjne rzemiosło i kolorowe wzornictwo do Twojej kuchni - i na stół!
ZOBACZ WIĘCEJ