Blender ręczny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Smoothie winogronowo - awokado
Smoothie winogronowo - awokado
Czas:
10 min
Porcje
2
Składniki
- 100 g roszponki
- 200 g zielonych winogron
- 1 małe, dojrzałe awokado
- 200 ml soku jabłkowego
- 1 łyżeczka oleju z orzechów włoskich lub kokosowego
- Sok z ½ limonki
Przygotowanie
- Umyj i osusz roszponkę oraz winogrona. Winogrona oderwij od gałązek. Awokado przekrój na pół, usuń pestkę, a miąższ wyjmij łyżką i włóż bezpośrednio do naczynia miksującego, np. do blendera ZWILLING.
- Do naczynia miksującego dodaj składniki w następującej kolejności: awokado, winogrona, roszponka, sok jabłkowy, sok z limonki oraz olej z orzechów włoskich lub kokosowy.
- Zamknij dzbanek blendera i miksuj składniki do uzyskania pożądanej konsystencji.
- Spożywaj smoothie od razu lub, jeśli chcesz cieszyć się nim później, załóż nakrętkę do picia. Aby zachować świeżość na dłużej, użyj uszczelki próżniowej i odessaj powietrze za pomocą pompy próżniowej ZWILLING FRESH & SAVE.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy