Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Recenzja półmiska ceramicznego Staub
Zapraszamy Was do kolejnej recenzji naszego produktu. Tym razem w kuchnii Magdaleny Pankowskiej, autorki bloga kulinarnego "Garniec Magalie" pojawiła się recenzja pólmiska ceramicznego firmy Staub. Gorąco polecamy Wam zapoznanie się z recenzją. Jeżeli jesteście już posiadaczami naszych produktów, zachęcamy Was do dzielenia się swoimi opiniami:)
"Naczynia tej firmy produkowane są w Alzacji i charakteryzują się niezwykłą trwałością i solidnością wykonania. Każdy produkt podlega wielu weryfikacjom i testom, zanim trafi do końcowego odbiorcy. Emalia, którą powlekane są naczynia Staub, to szklista emulsja wielokrotnie nakładana na żeliwne naczynie, a potem wypalana w temperaturach sięgających nawet 1000 stopni. Jest błyszcząca, kolorowa i bardzo trwała. Do koloryzacji używane są wyłącznie naturalne barwniki. Naczynia firmy Staub są uwielbiane przez szefów kuchni najlepszych restauracji i hoteli na całym świecie. Można w nich zapiekać w piekarniku, czy gotować w mikrofalówce. Wytrzymują temperatury od -20 do +300 stopni Celsjusza!
Ze swojej strony polecam produkt tej firmy - do kupienia tutaj: klik.
Naczynie wygląda na bardzo solidne i trwałe. Uwagę zwraca również jakość jego wykonania oraz naprawdę piękny kolor emalii. Idealnie mieści się w piekarniku, dobrze utrzymuje ciepło serwowanej potrawy a do tego ładnie prezentuje się na stole. Całość na duży plus."
~Autorka bloga "Garniec Magalie"