Patelnia granitowa indukcyjna Ballarini Ferrara
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Recenzja granitowej, indukcyjnej patelni Ballarini Ferrara
Zapraszamy do zapoznania się z kolejną recenzją produktu Ballarini - indukcyjnej, granitowej patelni z linii Ferrara.
"Patelnia jest dla osób ceniących niebanalny wygląd i funkcjonalność. Bardzo odporna powłoka wzmacniana drobinkami granitowymi Granitium Extreme, do częstego i intensywnego użytkowania, idealna do smażenia beztłuszczowego. Umieszczony w rączce wskaźnik Thermopoint wskazuje poziom nagrzania lub wystudzenia patelni (dla mnie rewelacja - nie poparzyłam sobie dłoni). Rączka patelni jest bardzo ergonomiczna, izolująca ciepło. Patelnia wykonana jest z kutego, wielowarstwowego aluminium wysokiej jakości typu Food Safe które stanowi jej korpus. Całość pokryta jest zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz powłokami Granitium Extreme. Powłoka patelni non - stick pozwala na intensywną jej ekspoloatację. Dno patelni wykonane zostało z wysokiej jakości stali nierdzewnej i aluminium. Smażyć możemy na wszystkich typach kuchenek. Patelnię przetestowałam na różnorodne sposoby. Była rybka z sosem, smażone roladki z kurczaka, jajecznica, omlet, placki ziemniaczane. Powiem Wam szczerze, że ze smażenia jestem bardzo zadowolona. Wszystko wysmażone równomiernie, bez przypaleń. Z myciem nie było jakichkolwiek problemów. Patelnię możemy myć również w zmywarce, a po myciu nie ma żadnych zacieków.
Podsumowując nie zawiodłam się na patelni FERRARA. Osobiście jestem zachwycona wskaźnikiem ciepła. Wiem kiedy mogę smażyć i kiedy patelnia jest już zimna i gotowa do mycia.
Z czystym sumieniem polecam! Każdy kucharz będzie zadowolony z takiego pomocnika!"
~ Wioleta, autorka bloga Violetowe Kucharzenie