Mini garnek żeliwny okrągły Staub
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Jajko sadzone na boczku i papryce
"Dzisiaj pragnę Wam zaprezentować okrągłe naczynko do przygotowywania i serwowania potraw Staub Mini Cocotte. Pokażę Wam, jak w prosty i szybki sposób w tym małym naczynku przygotować pyszny deser i śniadanie. "
Autorka bloga kulinarnego ma dla Was dwa przepisy, dzisiaj przedstawiamy Wam przepis na jajko sadzone na boczku i papryce, a już niedługo będzie pyszne crumble z gruszką. Oba przepisy wykonane w naczynku Staub Mini Cocotte.
Jajko sadzone na boczku i papryce
Składniki
- ½ strąka papryki czerwonej,
- 4 plastry boczku parzonego,
- 2 plastry sera żółtego,
- 1 jajko,
- sól,
- pieprz,
- oliwa.
Instrukcja
- Paprykę kroję w paski i podsmażam 3 minuty na oliwie. Boczek oraz ser żółty kroję w paski.
- Na dno małego naczynka Staub Mini Cocotte kładę naprzemiennie paprykę, boczek oraz ser. Na wierzch wybijam jajko. Oprószam solą oraz pieprzem.
- Naczynko przykrywam i zapiekam około 20 minut w temperaturze 170 stopni.
Dodatkowe informacje
- Przepis pochodzi z bloga kulinarnego Tradycyjna kuchnia Kasi