Blender uniwersalny Zwilling Enfinigy
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Hummus z zielonym groszkiem
Hummus z groszkiem
Hummus z groszkiem to połączenie pysznego hummusu z aromatycznym smakiem zielonego groszku.
Składniki (4 porcje)
- 200 g mrożonego groszku
- 1 ząbek czosnku
- 1/2 pęczka kolendry
- 1 puszka ciecierzycy (265 g po odsączeniu)
- Sok z 1/2 cytryny
- 80 ml oliwy z oliwek
- sól pieprz
- kminek mielony
Przygotowanie
- Krok 1/3
Rozmroź groszek. Obierz czosnek. Umyj i wysusz kolendrę.
- Krok 2/3
Ciecierzycę razem z zalewą, groszek, czosnek, kolendrę, sok z cytryny i oliwę włóż do blendera. Dopraw solą, pieprzem i kminkiem. Uruchom program do robienia koktajli.
- Krok 3/3
Gotowy hummus doprawiamy solą, pieprzem i kminkiem. Odstaw na później, lub podawaj natychmiast. Podawaj z chlebem pita
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy