Owalne mini naczynie do pieczenia i zapiekania Staub
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Duszona papryka w naczyniu Staub
Duszona papryka
Idealne na przekąskę, szybkie danie, które kryje w sobie bogactwo smaków!
Składniki (4 porcje)
- 2 czerwone papryki
- 2 żółte papryki
- 4-6 ząbków czosnku
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- 2-3 gałązki rozmarynu
- sól morska
- czarny pieprz (zmielony)
Przygotowanie
- Krok 1/3
Rozgrzej piekarnik do 180°C. Papryki pokrój w ćwiartki, usuń pestki. Obierz i przekrój na pół ząbki czosnku
- Krok 2/3
W misce wymieszaj paprykę z czosnkiem i oliwą, a następnie przenieś do naczynia Staub i duś przez ok. 30 minut.
- Krok 3/3
Ostudź paprykę, a następnie obierz je ze skórki. Obrane papryki włóż do na powrót do naczynia, w którym papryki były duszone. Wymieszaj je ze świeżym rozmarynem i przypraw solą i pieprzem.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwy
- Czas przygotowania: 30 minut