Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Domowy marcepan
Domowy marcepan
Przepis dla wszystkich miłośników marcepanu. Sprawdź, jak łatwo możesz przygotować swój ulubiony przysmak w domowym zaciszu.
Składniki (na 4 porcje)
- 150g blanszowanych migdałów
- 1 łyżka wody różanej
- 3 krople gorzkiego oleju migdałowego
- 100g cukru pudru
Przygotowanie
- Krok 1/2
Dodaj migdały do blendera i wymieszaj je z wodą różaną, olejem migdałowym oraz cukrem. Blenduj do uzyskania gładkiej masy.
- Krok 2/2
Przenieś mieszaninę do plastikowego pojemniczka lub torebki i uformuj walec. Przechowuj w zamkniętym pojemniku w chłodnym miejscu przez 2-3 tygodnie.
Dodatkowe informacje
- Trudność przepisu: Łatwe
- Czas przygotowania: 5 minut