Kompaktowy nóż szefa kuchni Zwilling Pro
Ładowanie...
-
Nasze Marki
-
-
Małe AGD - Enfinigy
-
-
-
-
Background
-
-
-
Systemy próżniowe
-
-
-
-
Background
-
-
-
Noże
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Fresh&Save
-
-
-
Naczynia
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Akcesoria
-
-
-
-
Background
-
-
-
Zastawa
-
-
-
-
Background
-
-
-
Strefa Beauty
-
-
-
Przeznaczenie
-
-
-
Background
-
-
- Strefa dla dzieci
-
Promocje
-
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
-
Blok promocyjny
-
-
- Blog
Cukier cynamonowo-kardamonowy z dodatkiem czekolady
Poranna kawa nie musi być nudna. Świetnym dodatkiem do niej jest kompozycja orientalnych przypraw i gorzkiej czekolady, które wzbogacą smak i podkreślą jej aromat.
Cukier cynamonowo-kardamonowy z dodatkiem czekolady
Składniki
- 25 g gorzkiej czekolady (70%)
- 2 łyżki stołowe kakao w proszku
- 7 łyżek brązowego cukru
- 1 łyżka mielonego cynamonu
- 1 łyżka mielonego kardamonu
Przygotowanie
- Drobno zetrzyj czekoladę
- Dokładnie wymieszaj startą czekoladę, cukier, cynamon i kardamon
- Dodaj do słoika
Dodatkowe informacje
- Wskazówka: Cukier cynamonowo-kardamonowy pasuje perfekcyjnie do gorących napojów takich jak kawa, wypieków oraz deserów